Domedekaler

Domedekaler – Klistermärken med lyxigt utseende.

Vi erbjuder snygga 3D-dekaler, även kallade domedekaler eller epoxydekaler. De ger lyster och djup genom den upphöjda designen och det påkostade materialet. Ytan på våra domedekaler är av glasklar kvicksilverfri polyretanplast som är mycket tåligt, och som till skillnad från epoxy inte gulnar med tiden. Ett bra val när du bryr dig om stil och hållbarhet helt enkelt.

Dessa domedekaler är självhäftande med häftämnen som tål inom- och utomhusbruk i upp till sju år. Botten tål temperaturer mellan – 40 och + 150 grader, och går bland annat att få med följande material:

 • metallic
 • vit
 • krom
 • transparent
 • Reflex
 • färgad

Den självläkande ytan i kvicksilverfri polyretanplast tål UV-ljus utan att blekas. Det är också det material som skapar den snygga 3D-effekten. Kika på bilderna för exempel.

Uppgradera dina klistermärken med 3D-yta

Sitter du med trista klistermärken på lagret? Inga bekymmer. Om du redan har tryckt egna klistermärken och vill uppgradera dem med den mer effektfulla 3D-ytan kan du skicka in dem till oss för behandling.

På familjeföretaget Stalama AB har vi tillverkat emblem och skyltar sedan snart 30 år tillbaka. Idag är vi specialiserade på exklusiv produktmärkning och levererar tillverkningsserier av olika storlek till såväl stora som små företag. Vi är en av få som gör allt själva i Sverige, med full kontroll över tillverkningsprocess och leveranstid. 

Är du mån om varumärkets visuella uttryck? Vänd dig till en seriös och flexibel partner för bästa möjliga resultat. Vi hjälper dig och din verksamhet att förverkliga era idéer. Vid frågor kring möjliga tryck, storlekar och andra funderingar är du välkommen att kontakta oss.  

Domedekaler

Här är några exempel på vad som kan göras med domedekaler. Domedekaler kan fås i alla möjliga storlekar och former, enda begränsningen är att hörnen måste rundas med minst 1,5mm radie.

Begär en offert nedan.

Domeservice

Sitter du med trista klistermärken på lagret? Inga bekymmer. Om du redan har tryckt egna klistermärken och vill uppgradera dem med den mer effektfulla 3D-ytan kan du skicka in dem till oss för behandling. För att göra en domeservice måste dekalerna levereras till oss på ark, annars kapar vi gärna upp dem åt er

Begär en offert nedan.

Nyheter


 • Julledighet 2020
  Vi på Stalama håller julledigt mellan den 23/12 och den 11/1 2021. Vi önskar alla våra kunder en trevlig jul och en underbar nyårsafton, så ses vi nästa år igen!
 • Ny uppdaterad hemsida!
  Vi håller för närvarande på att uppdatera våran hemsida och vi hoppas att ni kommer gilla den. Den är uppe och rullar men uppdateras hela tiden. Alla våra produkter går självklart att beställa precis som vanligt via telefon och mail.Fortsätt läsa ”Ny uppdaterad hemsida!”
 • Kontoret håller stängt idag
  Fredagen den 26/10 har kontoret stängt pga begravning. Vid frågor skicka oss ett mail på info@stalama.se så svarar vi så snart vi kan!