Formsprutade emblem

Vi hjälper er designa och tillverka emblem av formsprutad ABS- och PC-plast. Dessa emblem går att tillverka i både transparent och färgad plast. 

DESSA ALTERNATIV FINNS OM NI FORMSPRUTAR ERT EMBLEM HOS OSS

Ytan varmpräglas med en specialfolie som framhäver er logotype och den eventuella text eller de symboler ni vill ha på emblemet. Folien finns i alla färger och går att få i metallicutförande om ni vill ha den mer metalliska looken på den färdiga produkten. Emblemet appliceras sedan på det föremål ni eller er kund vill att det ska sitta på med dubbelhäftande tejp. 

Med egen tillverkning av formsprutningsverktygen, som vi har, är inget omöjligt. Processen är direkt kopplad till vår Cad-Cam-avdelning vilket gör att det bara är fantasin som sätter gränser för hur ert emblem kan se ut.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO OM HUR VI TILLSAMMANS KAN SKAPA SNYGGA OCH HÅLLBARA EMBLEM

Inga beställningar är för stora och inga för små för att ni inte ska välja oss. Vi har dessutom erfarenhet av att arbeta med både små och stora företag. Våra kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sidan.

Vi hjälper er att förverkliga era idéer. 

Formsprutade emblem

Här är några exempel på vad som kan göras med formsprutade emblem. Emblemen kan fås i alla möjliga storlekar och former.

Begär en offert nedan.

Nyheter


  • Julledighet 2020
    Vi på Stalama håller julledigt mellan den 23/12 och den 11/1 2021. Vi önskar alla våra kunder en trevlig jul och en underbar nyårsafton, så ses vi nästa år igen!
  • Ny uppdaterad hemsida!
    Vi håller för närvarande på att uppdatera våran hemsida och vi hoppas att ni kommer gilla den. Den är uppe och rullar men uppdateras hela tiden. Alla våra produkter går självklart att beställa precis som vanligt via telefon och mail.Fortsätt läsa ”Ny uppdaterad hemsida!”
  • Kontoret håller stängt idag
    Fredagen den 26/10 har kontoret stängt pga begravning. Vid frågor skicka oss ett mail på info@stalama.se så svarar vi så snart vi kan!