Hem

Stalama Logo.

Svensktillverkad produktmärkning. Domedekaler, ecodomes & klistermärken av högsta kvalitet

Stalama AB har det ni söker inom dekaler, klistermärken och produktmärkning. Förutom klistermärken, även kallat dekaler så gör vi domedekaler, skyltar, EcoDomes och formsprutade emblem. Vi är ett av få företag inom branschen som gör allt själva, vilket gör att vi har full kontroll på hela tillverkningsprocessen, från idé till färdig produkt.

Lång erfarenhet av produktmärkning ger trygghet 

Vi har tillverkat emblem och skyltar sedan 1988. Idag är vi specialiserade på exklusiv produktmärkning i såväl stora som små tillverkningsserier för både små och stora företag. Många av våra kunder är internationella så vi vet vilka anpassningar som kan krävas för att produkten ska fungera på en främmande marknad förutom språket förstås – Vi hjälper er att förverkliga era idéer.

Ett exempel på en domebelagd dekal. All våran tillverkning sker i Sverige. När produktmärkningen spelar roll!

Visste du?

Vi hjälper er domebelägga era klistermärken! Har ni färdigtryckta dekaler ni önskar belägga? Hör av er!

Kontakta oss gärna för mer information om produktmärkning

Har ni ett behov av nya dekaler eller produktmärkning av något slag? Då tycker vi att ni ska kontakta oss. Vi hjälper er med utvecklingen från idé och till färdig produkt.

Ett exempel på ett Ecodome emblem. All våran tillverkning sker i Sverige. När produktmärkningen spelar roll!
Ett exempel på ett Ecodome emblem. All våran tillverkning sker i Sverige. När produktmärkningen spelar roll!
Ett exempel på hur det går till när en dekal (klistermärke) domebeläggs för att bli en domedekal. När produktmärkningen spelar roll!
Ett exempel på ett Ecodome emblem. All våran tillverkning sker i Sverige. När produktmärkningen spelar roll!

Tjänster

Vad vi gör


Ett exempel på en Ecodome dekal. All våran tillverkning sker i Sverige.

EcoDomes är ett flexibelt 3D-emblem som kan fästas på välvda ytor. Det är kvalificerat att användas som bilemblem, vilket vittnar om dess tålighet. Stalama AB är enda tillverkaren av Ecodomes i Sverige.

Ett exempel på ett domebelagt klistermärke, hos oss kallat en Domedekal.

Vi tillverkar snygga 3D-dekaler, även kallade domedekaler eller epoxydekaler. De ger lyster och djup genom den upphöjda designen och det påkostade materialet. Ytan på våra domedekaler är av glasklar kvicksilverfri polyretanplast som är mycket tåligt, och som till skillnad från epoxy inte gulnar med tiden. 

Ett exempel på ett Formsprutat emblem. All våran tillverkning sker i Sverige.

Vi hjälper er designa och tillverka emblem av formsprutad ABS- och PC-plast. Dessa emblem går att tillverka i både transparent och färgad plast. Då vi har egen tillverkning av våra verktyg har vi full kontroll över leveranstiden.

Vi har tillverkat klistermärken i över 20 år så vi vet vad vi pratar om. Detta är några exempel på några dekaler.  När produktmärkningen spelar roll!

Klistermärken, vi kan skära ut texter och figurskurna dekaler med våra datoriserade skärmaskiner. Passar väldigt bra för bildekaler, skyltfönster och reklamskyltar. Vi har tillverkat klistermärken och annan produktmärkning som domedekaler och formsprutade emblem i över 20 år så vi vet vad vi pratar om.

Lär känna oss närmare

Vårt företag i siffror


Grundades 1974

32

år i branschen

1000-tals

kunder

100 %

nöjda kunder

Ett exempel på ett Ecodome emblem. All våran tillverkning sker i Sverige. När produktmärkningen spelar roll!

Varför du kommer att älska oss

Det har aldrig funnits en bättre tid än nu att handla svenskt. All vår tillverkning av produktmärkning sker i våran lokal i Dalarna av vår duktiga personal.

  • Svensktillverkat
  • Högsta kvalitet
  • Kvalitets material
  • Snabba leveranser
  • Hållbart
  • Enda tillverkaren av Ecodomes i Sverige