Klistermärken

Klistermärken med lyxigt utseende.

Klistermärken tillverkade av oss i Sverige!

DESIGNA EGNA DEKALER FÖR FORDONSREKLAM & SKYLTFÖNSTER

Vi kan skära ut texter och figurskurna dekaler med våra datoriserade skärmaskiner. Passar väldigt bra för bildekaler, skyltfönster och reklamskyltar. Vi skär ut våra klistermärken i våra toppmoderna maskiner ifrån Zund och Summa.

LÅNG ERFARENHET 

Vi har tillverkat klistermärken i över 20 år så vi vet vad vi pratar om och hjälper gärna er att utforma dekaler från idé till färdig produkt. Våra klistermärken kan fås med eller utan laminat och vill du så kan vi lägga på domematerial som ger era dekaler en snygg exklusiv 3D-effekt.

OLICKA SORTERS MATERIAL

Våra klistermärken går självklart att få i olika material utefter behov, några exempel är:

 • metallic
 • vit
 • krom eller borstad krom
 • transparent
 • Reflex
 • färgad folie
 • Våra klistermärken kan självklart fås med eller utan laminat, laminatdekaler har en ökad hållbarhet.

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ MER INFO OM VÅRA OLIKA DEKALER

Anlita oss oavsett om det gäller en liten eller en stor order av dekaler. Vi har dessutom erfarenhet av att arbeta med både med stora och små företag. En erfarenhet som ger oss förståelse och flexibilitet inför just er verksamhets krav och förutsättningar. Hör gärna av er till oss om ni har frågor.

Uppgradera dina klistermärken med 3D-yta

Sitter du med trista klistermärken på lagret? Inga bekymmer. Om du redan har tryckt egna klistermärken och vill uppgradera dem med den mer effektfulla 3D-ytan kan du skicka in dem till oss för behandling.

På familjeföretaget Stalama AB har vi tillverkat emblem och skyltar sedan snart 30 år tillbaka. Idag är vi specialiserade på exklusiv produktmärkning och levererar tillverkningsserier av olika storlek till såväl stora som små företag. Vi är en av få som gör allt själva i Sverige, med full kontroll över tillverkningsprocess och leveranstid. 

Alla våra klistermärken tillverkas i Sverige!

Är du mån om varumärkets visuella uttryck? Vänd dig till en seriös och flexibel partner för bästa möjliga resultat. Vi hjälper dig och din verksamhet att förverkliga era idéer. Vid frågor kring möjliga tryck, storlekar och andra funderingar är du välkommen att kontakta oss.  

Domeservice

Sitter du med trista klistermärken på lagret? Inga bekymmer. Om du redan har tryckt egna klistermärken och vill uppgradera dem med den mer effektfulla 3D-ytan kan du skicka in dem till oss för behandling. För att göra en domeservice måste dekalerna levereras till oss på ark, annars kapar vi gärna upp dem åt er

Begär en offert nedan.

Klistermärke, även kallat dekaler som blir förvandlat till en domedekal igenom våran domeservice.

Nyheter


 • Julledighet 2020
  Vi på Stalama håller julledigt mellan den 23/12 och den 11/1 2021. Vi önskar alla våra kunder en trevlig jul och en underbar nyårsafton, så ses vi nästa år igen!
 • Ny uppdaterad hemsida!
  Vi håller för närvarande på att uppdatera våran hemsida och vi hoppas att ni kommer gilla den. Den är uppe och rullar men uppdateras hela tiden. Alla våra produkter går självklart att beställa precis som vanligt via telefon och mail.Fortsätt läsa ”Ny uppdaterad hemsida!”
 • Kontoret håller stängt idag
  Fredagen den 26/10 har kontoret stängt pga begravning. Vid frågor skicka oss ett mail på info@stalama.se så svarar vi så snart vi kan!