Om oss

Ett familjeföretag med lång erfarenhet av produktmärkning

Stalama AB är ett familjeföretag som startades 1974. Vi började med dekaler, skyltar och har sedan dess även börjat tillverka domedekaler och har specialiserat oss på exklusiv produktmärkning. 

Bred erfarenhet av olika kunder inom tillverkning av emblem

Vi har erfarenhet av såväl stora som små företag och ingen order är för stor eller för liten för att vi inte ska kunna leverera. Vi har kunder både i Sverige och i utomlands. Vår tillverkning sker i egen regi, vilket ger oss full kontroll på produktion och leveranstider. Vi började med tillverkning av EcoDome-emblem 2007, en metod som vi har ensamrätt på i Norden.

Kontakta oss för mer info

Kontakta oss gärna om ni har frågor om vad vi kan leverera inom klistermärken, skyltar och andra produkter inom produktmärkning. Vi räknar snabbt fram en offert på det antal emblem, klistermärken, dekaler eller skyltar som ert företag har behov av. 

Vi hjälper er att förverkliga era idéer!

Kompetenser

Domedekaler

Vi erbjuder snygga 3D-dekaler, även kallade domedekaler eller epoxydekaler. De ger lyster och djup genom den upphöjda designen och det påkostade materialet. Ytan på våra domedekaler är av glasklar kvicksilverfri polyretanplast som är mycket tåligt, och som till skillnad från epoxy inte gulnar med tiden. Ett bra val när du bryr dig om stil och hållbarhet helt enkelt. Vi har tillverkat domedekaler i Sverige i över 30 år!

Formsprutade emblem

Vi hjälper er designa och tillverka emblem av formsprutad ABS- och PC-plast. Dessa emblem går att tillverka i både transparent och färgad plast även med eller utan prägling. Vi kan skära ut texter och figurskurna dekaler med våra datoriserade skärmaskiner. Passar väldigt bra för bildekaler, skyltfönster och reklamskyltar.

Dekaler

Vi kan skära ut texter och figurskurna dekaler med våra datoriserade skärmaskiner. Passar väldigt bra för bildekaler, skyltfönster och reklamskyltar.

Våra klistermärken går självklart att få i olika material utefter behov, några exempel är:

  • metallic
  • vit
  • krom eller borstad krom
  • transparent
  • Reflex
  • färgad folie
  • Våra klistermärken kan självklart fås med eller utan laminat, laminatdekaler har en ökad hållbarhet.

EcoDomes

EcoDome är ett flexibelt 3D-emblem som kan fästas på välvda ytor. Det är kvalificerat att användas som bilemblem, vilket vittnar om dess tålighet.

Domeservice

Sitter du med trista klistermärken på lagret? Inga bekymmer. Om du redan har tryckt egna klistermärken och vill uppgradera dem med den mer effektfulla 3D-ytan kan du skicka in dem till oss för behandling.

Verktygstillverkning

Vi tillverkar alla våra verktyg till både EcoDomes och formsprutade emblem i våran moderna maskinpark i Dalarna och har full kontroll på både design, leveranstid och nytillverkning om något går fel – inga långa leveranstider från utlandet behövs när Ni handlar hos oss!

Låt oss skapa något tillsammans.