Monteringsguide

Förberedelse

Förbered det du ska montera och det som det ska monteras på. Rengör ytan noga, vi rekommenderar Surface Cleaner från Avery Dennison och luddfria dukar.

Är det limrester från gamla klistermärken så rekommenderar vi att använda Adhesive Remover från Avery Dennison, samtliga produkter hittar du i våran webbshop.Förberedelse av märket

Förbered monteringen av märket igenom att säkerställa att monteringsfolien sitter över hela märket.

Detta gör lättast igenom att använda en skrapa från våran webbshop och bestämt föra den över ytan på märket, var extra noggrann vid kanter och hörn.

 


Avtagning av bakpappret

Vänd klistermärket så att du har bakpappret mot dig och försiktigt dra av bakpappret.

Vi rekommenderar att dra av bakpappret snett, då det underlättar avtagningen. Om någon del av klistermärket fortfarande sitter kvar på bakpappret, försiktigt för tillbaka bakpappret över den delen och tryck bestämt med ett finger.Montering

När bakpappret är borttaget är det dags för montering.

Börja på en sida och håll andra änden över underlaget för att undvika luftbubblor och för skrapan över hela märket lugnt och försiktigt.

Är märket väldigt stort så rekommenderar vi att man börjar med att föra skrapan längs mitten av märket.Avtagning av monteringsfolie

Nu är det dags för sista steget: att dra bort monteringsfolien från klistermärket. Vi rekommenderar att börja från ett hörn och dra snett ner mot motsatt hörn.

Dra av monteringsfolien nära ytan för att undvika att klistermärket följer med, vilket lätt kan hända om man drar rakt upp.Klart!

Nu har du ett monterat klistermärke utan luftbubblor, bra jobbat!