Svensktillverkad produktmärkning sedan 1974

klistermärken företag

 

Hur fångar man mottagarens uppmärksamhet med sitt budskap? Stalama AB har sedan snart ett halvt sekel fått text och design att kommunicera genom att tillverka produktmärkningar för landets folkkäraste varumärken. 

Vi är fortfarande familjeföretaget som utgår ifrån Dalarna. Det som 1973 började med motorcykeltillbehör har idag växt till en av Sveriges främsta leverantörer av exklusiva produktmärkningar. 

Produktmärkningar för alla sammanhang 

Sammanlagt har vi genom åren förmedlat miljontals produktmärkningar till små och stora företag i Sverige och utomlands. Ingen beställning är för liten eller omfattande för oss, vi klarar allt. Vår lokala produktion öppnar upp många fördelar – vi kontrollerar hela tillverkningsprocessen och kan därmed garantera en hög kvalitet, servicenivå och snabba leveranstider. Vi är lyhörda för kundens unika önskemål och finns alltid tillgängliga, vilket gör att våra kunder ständigt återvänder till oss. 

Enda tillverkare av EcoDomes & TexFlex i Norden

Så kallade Ecodome-emblem tillhör en av våra storsäljare. Det är inte svårt att förstå med tanke på produktmärkningens unika 3D-egenskaper. Vi inledde vår produktion år 2007 och är idag den enda tillverkaren av EcoDomes och TexFlex i Norden. 

Miljövänlig produktion

Tryck av produktmärkningar kan innebära hantering av miljöfarliga kemikalier. För att kunna erbjuda en miljövänlig och hållbar produktion efterföljer vi därför Reach-förordningen. 

Slipp begränsande standardstorlekar

Många av våra konkurrenter erbjuder enbart standardstorlekar för sina produktmärkningar. En smal ram som hämmar det kreativa uttrycket. Alla våra produkter går att skräddarsy enligt era önskemål och förväntningar. 

Kontakta oss redan idag med er idé så tar vi fram en offert som förverkligar den! 

Produktmärkningar från Stalama: 

  • Klistermärken

  • Domedekaler

  • Domeservice

  • EcoDome

  • Formsprutade emblem 

Kontakta oss